Euroquality Group & SOCOS GmbH Germany: ITIL V3 Overview Course

in
26/10/2009 09:00
26/10/2009 17:00
Europe/Belgrade

Za većinu organizacija koje koriste IT kao sastavni element opšteg menadžmenta, upotreba IT zavisi od uspešnosti samih IT sistema. Ako se IT procesi i IT usluge primenjuju, kontrolišu i održavaju na odgovarajući način, biznisi su uspešniji, snižavaju troškove, povećavaju prihod, unapređuju odnose i ostvaruju poslovne ciljeve. Kako ovo ostvariti..pročitajte dalje, vidite brošuru ili kliknite na link: http://www.euroquality.rs/srp/kurs/?conid=236
 
ITIL® je najrasprostranjenije primenljiv pristup za IT service management u svetskoj praksi. ITIL obezbeđuje povezani set najboljih praksi, razvijen i primenjivan u javnim i privatnim biznis sektorima internacionalno.
 
Dobra praksa može pomoći isporučiocu usluga da kreira efektivni menadžment sistem i za to postoje mnogobrojni izvori i metode, uključujući i koncepcije kao ITIL, COBIT, CMMI i standardi ISO/IEC 20000 I ISO 9000 i svakako odgovarajuća znanja zapolenih u organizacijama.
 
Teme kursa
• Service Management kao praksa
• Životni ciklus (Service Lifecycle)
• Glavni principi i Modeli
• Generalni koncept
• Izabrani procesi
• Uloge i funkcije
• Tehnologija i Arhiktetura
• ITIL® Kvalifikaciona shema
 
Kome se preporučuje - Kurs ja namenjen svima onima koji žele da dobiju prikaz elemenata ITIL i akreditacionih i certifikacionih procesa ITIL koncepta. Ovaj jednodnevni kurs nije akreditovani kurs za sticanje ITIL certifikata prema ItSMF shemi već predstavlja uvod u ITIL problematiku.
 
Metode i tehnike kursa - Učesnici će naučiti sve što je potrebno o ITIL konceptu i sadržaju ITIL verzije 3. Razmatraće se nova struktura ITIL V3 i argumentacija za upotrebu, a posebno u svetlu korisnika. Nastava na engleskom jeziku. Učesnici dobijaju certifikat o prisustvu. Broj kandidata je ograničen.
 
Cena28.000,00 RSD + PDV
 
Planirani termini i dinamika održavanja kursa26.10.2009.Leonardo Centar, Kraljice Natalije 21, Beograd
 
Za više detalja pročitajte priloženu brošuru ili kliknite na sledeći link: http://www.euroquality.rs/srp/kurs/?conid=236

AttachmentSize
236_SOCOS 1-1.pdf42.62 KB